PRO SKI-SIMULATOR

PRO Ski-Simulator е уред, който осигурява възможно най-добрата симулация на каране на ски, без да бъдете на пистата.

Ски симулатора ще ви помогне да получите най-добрата подготовка за зимния сезон.

NEW!!!   Можете да тествате Pro Ski-Simulator в нашия офис в гр. Казанлък.

 

 

PRO Ski-Simulator е идеална част от оборудването за тренировка на Вашите баланс, издръжливост, координация и рефлекси.

Подготовката за ски сезона никога не е била толкова забавна! PRO Ski-Simulator подобрява движението на цялото тяло, което Ви прави по-сигурни по пистите и допринася за по-голямо удоволствието.

Това устройство е подходящо за професионален ски-тренажор у дома, както и във фитнеса залата. PRO Ski-Simulator се използва от много отбори по ски, ски клубове и ски училища по целия свят.

Ski-Simulator-Basic-1

 

Една тренировка, продължаваща 10 минути, симулира около 500 движения т.е. завои, което съответства на около 3 до 5 спускания.

Упражненият със ски стимулатора са прости и подходящи за цялото семейство, независимо от възрастта.

Отлична тренировка за баланс. Няколко независими проучвания са показали, че тренировките за баланс могат да предотвратят не само мускулни травми, но също така изострят сетивата ви. Чрез натоварването и релаксация на засегнатите мускулни групи по време на упражненията с PRO Ski-Simulator се щадят ставите и гърба.

 

Ski-Team & Club

Много състезатели използват PRO Ski-Simulator, тъй като те са на мнение, че тренировките на сухо натоварват голяма част специфични за ски-спорта мускулни групи и да се постигне добра физическа кондиция.


Pro-Ski-Simulator

 

Ски училище

PRO Ski-Simulator може да се използва както от деца, така и от възрастни при обучението по ски. Това устройство ще Ви покаже как е необходимо да се прехвърля натоварването и правилното движение на краката в завоите. Ще научите как се използват щеките, как да държите правилно коленете и лактите, за да се подобри скоростта и да намерите правилния ски-ритъм. Всичко това ще развие по-приятно усещане при карането на ски.

PRO Ski-Simulator е подходящ за деца, възрастни, начинаещи и напреднали.