Ischgl (Tirol) / Ишгъл (Тирол)

Повече за ски-зоните в региона

На ски в Тирол

Гаранция за сняг, почти безкрайни писти и модерни лифтове - всичко това ви очаква в ски курорта Ischgl. Планирайте вашата зимна почивка в Silvretta Арена (винаги в топ 10 ски-области в Европа). Каране на ски в Тирол - Ски в Ischgl, удоволствие без компромиси и изискан нощен живот. Известният ски курорт Ischgl е буден 24 часа в денонощието. Скука през ски-почивка в Тирол? Не и в Ischgl!

  • Ischgl-Ski-Austria-1
  • Ischgl-Ski-Austria-2
  • Ischgl-Ski-Austria-3

Със Silvretta Арена се отваря за вас една огромна местност с невероятни трасета, много възможности за отсядане на туристите, модерни лифтове и гарантиран сняг през ски ваканцията ви в Тирол. Предизвикайте себе си и вашите ски или борд на пистите или на фънпарка. Със ски или сноуборд карането в Ischgl не се изчерпват възможностите за активна почивка през зимата. Ски-бягане, кънки на лед и пързаляне с шейни са само част от спортовете, на които можете да се насладите в Тирол.

  • Ischgl-Ski-Austria-4
  • Ischgl-Ski-Austria-5
  • Ischgl-Ski-Austria-6

Нощен живот

Имайте предвид, че по време на почивка в Ischgl нощем няма време за сън. Нощен живот, както бихте очаквали в един голям град прави Ischgl през зимните вечери и нощи абсолютно "place to be".
В Ischgl Алпите светят, когато другаде светлините са вече угаснали. Мотото на ски ваканцията в Тирол е: Apres-Ski да; лошо поведение, не благодаря!
Вълнуващ нощен живот и високия стандарт Apres-Ski в Тирол са гарнирани с организирането на концерти и впечатляващи партита в Ischgl. В началото и края на сезона посещенията на курорта не са без причина. Суперзвезди от международната сцена развихрят невероятни купони всяка година на върха на планината (Top Of The Mountain Concert).
Флирт при каране на ски в Тирол - никъде другаде няма да ви се отдадат толкова много подходящи възможности както в Ischgl. Дали в асансьора, в модерен ресторант или на някое от безбройните събития - в Ischgl се срещат само приятни и в добро настроение хора, които са дошли само за едно: да се насладят истински на най-доброто време на годината.
Вашата ски почивка в Тирол може да бъде незабравима - не я пропускайте!

  • Ischgl-Ski-Austria-7
  • Ischgl-Ski-Austria-8
  • Ischgl-Ski-Austria-9

Информация за ски-зоната

 Ски-регион

  Ски-писти

  Съоръжения

Silvretta Ski- & Funsport- Arena Ischgl- Scamnaun

1377 - 2872 м
Общо: 210 км
леки - 38 км
средни - 127 км
трудни - 45 км
Общо: 40
12 23 3 2
schlepplifte sessellifte kabinenbahnen gondeln

Най-дълго спускане

Greitspitz - Ischgl - 11 км дълга, средна по трудност и 1472 м денивелация.

Най-стръмни писти

Palinkopf - Höllenkar - 2 км дълга, трудна и с денивeлация 500 м.

Freeride зони

Vesiltal, Val Gronda, Nordhänge vom Pardatschgrat и други ски-турове граничещи на обработените писти.

Snowparks

Голям Funpark с Quarterpipe, Tables, Slides, Jumps, und Halfpipe.

Линкове с информация за Ски-Зоните

Интерактивна карта на ски-зоната Ischgl

Цени на ски-карти валидни в региона Silvretta Arena

LIVECAM Ischgl в Tirol