Вила "Мелницата" в Брук, Цел ам Зее (Zell am See / Kaprun)

Вила МелницатаВила “Мелницата” се намира в Брук и известния спортен европейски регион на Цел ам зее - Капрун. Бивша гостоприемница, къщата е обновена и разработена за групов отдих. Разполага с 2 дневни помещения, 10 уютни спални помещения и апартаменти, бар-помещение на разположение на гостите и кухня. Централно парно.

В тази вила ние ще Ви посрещнем и обслужваме на български език.
  • muehle-ski-winter-1
  • muehle-ski-winter-2
  • muehle-ski-winter-3
  • muehle-ski-winter-4
Покритият с вечен лед Китцщайнхорн ви гарантира снежно-бели писти от началото на ноември до края на месец май.
Глетчерът Kitzsteinhorn и Zell am See предлагат чудесни възможности, както за начинаещи скиори, така и за спортно ориентирани ски-любители. 57 писти с обща дължина 138 км. ще насладят и всеки сноуборд-фен. На 20 км. от Брук е разположен "ски-циркът" Saalbach с над 270 км. перфектно обработени ски-писти. Регионът е богат на културни забележителности и мероприятия. Повече от 30 бара, пъба и клуба се грижат за нощния живот в Zell am See.
 
Приземен етаж: Малка рустикална дневна с барплот, голямо и уютно помещение за хранене, Добре обзаведена групова кухня, женска и мъжка поалена.
Първи етаж: Двойна стая с баня и отделна тоалетна. Два апартамента с една тройна стая (двойно легло, спален диван), всекидневна с маса, телевизор, двойно легло, баня (душ и отделна тоалетна) и балкон.
Втори етаж: Двойна стая с баня и отделна тоалетна. Апартамент с една тройна стая (двойно легло, спален диван), всекидневна с маса, телевизор, спален диван за 2 човека, баня с душ и отделна тоалетна. Спално помещение за 5 човека (двойно легло, единично легло и разтегаем диван за 2 човека), телевизор, баня (вана, душ и отделна тоалетна).
Трети етаж: Двойна стая, 3 стаи с по две легла (едната с двуетажно легло). Единична стая. Баня: вана и душ, отделна тоалетна.

images/joomlaplates/anfrage.png images/joomlaplates/reservierung.pngimages/joomlaplates/belegungsplan.png

Цени и свободни дати по запитване.